Joël Nahuis Google Analytics Qualified Individual

Ik ben nu een Google Analytics Qualified Individual!

joelnahuis Online marketing 0 Comments

Vanaf nu mag ik mij Google Qualified Individual noemen! Zo’n certificaat laat zien dat je verstand hebt van Google Analytics.

Na het doorlopen van een aantal cursussen in de Google Analytics Academy krijg je deze titel. Nou is de titel zelf niet eens zo belangrijk. Ja, het levert je sneller een nieuwe baan op en het laat zien dat je graag wil leren. Maar de inhoud is veel belangrijker.

De Academy leert je hoe Google Analytics data verzameld en hoe je kan configureren. Daarna krijg je een introductie over filters, custom rapporten en event tracking. Handig om meer uit Analytics te halen behalve de standaard rapporten. Vervolgens leer je nog meer over segmentatie en remarketing.

Nu ik het certificaat op zak heb, kan ik er lekker mee aan de slag bij mijn nieuwe werkgever: PXL in Veenendaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *